Martin Zounar - GALERIE: Bobo, nebo »RamBobo«? Martin Zounar šel do sebe ... : Nakonec ale dospěl k závěru, že je třeba se sebou začít něco dělat, a šel tvrdě do sebe.

Martin Zounar - GALERIE: Bobo, nebo »RamBobo«? Martin Zounar šel do sebe ... : Nakonec ale dospěl k závěru, že je třeba se sebou začít něco dělat, a šel tvrdě do sebe.. Martin zounar totiž díky ztrátě nechtěných kilogramů přestal navíc chrápat. View the profiles of people named martin zounar. Není to otázka pár kil, ale jsem opravdu obézní. Za poslední dva měsíce se začal více hýbat, lépe se stravovat a už se mu podařilo vylepšit formu. Vstupenky zakoupíte v síti ticketportal a v divadle archa:

Dokonce nedávno prozradil, že má přes 12 kilogramů dole. Během sedmi měsíců od svého rozhodnutí se mu podařilo shodit několik kilogramů a dnes vypadá skvěle! Klidně si dá kachnu nebo pivo. Herec martin zounar (54) se pochlubil obdivuhodnou proměnou těla, na kterém maká již sedm měsíců. Populární herec se sice za své tělo nikdy nestyděl a nebál se ho v rámci nejrůznějších seriálových i divadelních rolí klidně ukázal odhalené před diváky, ale tentokrát.

"Já jsem vlastně zůstal sám": Martin Zounar opět prožívá ...
"Já jsem vlastně zůstal sám": Martin Zounar opět prožívá ... from zivot.org
Rozhodl jsem se, že se obezitě budu věnovat jako nemoci a. Kromě toho, že spát vedle člověka, který je hlučný asi. Join facebook to connect with martin zounar and others you may know. Český herec, moderátor, veřejně známá osobnost. Populární herec se sice za své tělo nikdy nestyděl a nebál se ho v rámci nejrůznějších seriálových i divadelních rolí klidně ukázal odhalené před diváky, ale tentokrát. Herec martin zounar (54) se pochlubil obdivuhodnou proměnou těla, na kterém maká již sedm měsíců. Coby bobo v ordinaci věčně bojuje s manželkou, ve skutečném životě byl herec martin zounar (51) donedávna sám jako kůl v plotě. Není to otázka pár kil, ale jsem opravdu obézní.

„říká se tomu spánkové apnoe.

He first gained national fame as the young soldier tomáš in the tv series chlapci a chlapi. Na instagramu se pochlubil svou aktuální fotografií, za kterou sklidil jen překvapené a chválu pějící. Join facebook to connect with martin zounar and others you may know. Martin zounar was born on may 26, 1967 in hradec králové, czechoslovakia. Věnuje se i dabingovému herectví a rozhlasovému moderování. Klidně si dá kachnu nebo pivo. He is known for his work on street fighter (1994), replicant (2001) and maximum risk (1996). He died on march 28, 1998 in prague, czech republic. Martin zounar je synem herce miroslava zounara a lékařky marty zounarové. Období nádvahy je nadobro pryč. But now it is possible that the number of his admirers will increase even more. Facebook gives people the power to. Za poslední dva měsíce se začal více hýbat, lépe se stravovat a už se mu podařilo vylepšit formu.

Join facebook to connect with martin zounar and others you may know. Svým otcem sice nikdy nebyl k herectví veden, ale nakonec vystudoval státní konzervatoř v praze, následně hostoval v národním divadle, v divadle pod palmovkou a v divadle komedie. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. But now it is possible that the number of his admirers will increase even more. Martin zounar v show jana krause (2017) upload media.

Martin Zounar se pustil do hubnutí. Prozradil svůj postup ...
Martin Zounar se pustil do hubnutí. Prozradil svůj postup ... from zivotvcesku.cz
Martin zounar was born on may 26, 1967 in hradec králové, czechoslovakia. Za poslední dva měsíce se začal více hýbat, lépe se stravovat a už se mu podařilo vylepšit formu. Vstupenky zakoupíte v síti ticketportal a v divadle archa: He is known for his work on street fighter (1994), replicant (2001) and maximum risk (1996). Představitel boba švarce z ordinace spojil síly s fitness trenérem, který stojí za neuvěřitelnými proměnami herečky ivy pazderková (41) a zpěváka václava. Join facebook to connect with martin zounar and others you may know. Martin zounar est l'un des acteurs tchèques les plus célèbres et compte de nombreux fans dans tout le pays. The representative of bob švarc from the popular series ordinace in the rose garden 2 fought for overweight for many years and the viewers therefore knew him mainly as an.

Populární herec se sice za své tělo nikdy nestyděl a nebál se ho v rámci nejrůznějších seriálových i divadelních rolí klidně ukázal odhalené před diváky, ale tentokrát.

Oblíbený herec martin zounar se pochlubil fotkou, na které je vidět velká změna jeho postavy. Fanoušci jsou z jeho proměny v šoku a chtějí vědět, jak to dokázal. Premium všechny své neřesti mám rád, říká herec martin zounar savka zhubl pod výhrůžkou vyhazovu, teď se možná setká s travoltou chlap se má starat hlavně sám o sebe a nedělat binec, míní linda finková jsem ráda, že jsem nad svým životem nezlomila hůl, říká sandra pogodová Představitel boba švarce z ordinace spojil síly s fitness trenérem, který stojí za proměnami herečky ivy pazderkové (41) a zpěváka václava noida bárty (40). Za poslední dva měsíce se začal více hýbat, lépe se stravovat a už se mu podařilo vylepšit formu. Martin zounar je synem herce miroslava zounara a lékařky mudr. View the profiles of people named martin zounar. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Martin zounar totiž díky ztrátě nechtěných kilogramů přestal navíc chrápat. Svůj denní režim změnil natolik, že se mu podařilo nebývale zhubnout. Na instagramu se pochlubil svou aktuální fotografií, za kterou sklidil jen překvapené a chválu pějící. „přiznávám, mám problém a tou je obezita. „říká se tomu spánkové apnoe.

Le représentant de bob švarc de la série populaire ordinace v růže zahrad 2 s'est battu pour le surpoids pendant de nombreuses années et. Premium všechny své neřesti mám rád, říká herec martin zounar savka zhubl pod výhrůžkou vyhazovu, teď se možná setká s travoltou chlap se má starat hlavně sám o sebe a nedělat binec, míní linda finková jsem ráda, že jsem nad svým životem nezlomila hůl, říká sandra pogodová Populární herec se sice za své tělo nikdy nestyděl a nebál se ho v rámci nejrůznějších seriálových i divadelních rolí klidně ukázal odhalené před diváky, ale tentokrát. Some of his other roles include the films, pták ohnivák, vesklák and a number of tv shows such as přístav, velmi křehké vztahy, rodinná pouta and ordinace v růžové zahradě 2.martin zounar is the son of accomplished czech. Za poslední dva měsíce se začal více hýbat, lépe se stravovat a už se mu podařilo vylepšit formu.

Martin Zounar: Je psychicky na dně - NašeHvězdy.cz
Martin Zounar: Je psychicky na dně - NašeHvězdy.cz from nasehvezdy.cz
Klidně si dá kachnu nebo pivo. He died on march 28, 1998 in prague, czech republic. Oblíbený herec martin zounar (53), který se už brzy bude ženit, se před časem rozhodl zatočit s nadváhou. The representative of bob švarc from the popular series ordinace v růže zahrad 2 fought for overweight for many years and the audience therefore knew him mainly as an. Nakonec ale dospěl k závěru, že je třeba se sebou začít něco dělat, a šel tvrdě do sebe. Herečka alice bendová (47) ukázala nadupaný hrudník, stejně jako její kolegyně kristýna leichtová (35), a zpěvačka dara rolins (48) posílá slunné pozdravy z itálie. Oblíbený herec martin zounar dlouhá léta bojoval s nadváhou. Martin zounar was born on may 26, 1967 in hradec králové, czechoslovakia.

Rozhodl jsem se, že se obezitě budu věnovat jako nemoci a.

Svým otcem sice nikdy nebyl k herectví veden, ale nakonec vystudoval státní konzervatoř v praze, následně hostoval v národním divadle, v divadle pod palmovkou a v divadle komedie. „říká se tomu spánkové apnoe. Můj tatínek v mých letech měl už poměrně silnou cukrovku a vysoký tlak. Hvězda ordinace zounar našel novou lásku! Join facebook to connect with martin zounar and others you may know. Martin zounar (54) známý mimo jiné jako bobo švarc z ordinace v růžové zahradě se pustil do hubnutí. Herec martin zounar, malířka dita štěpánová a kaplan georges mondo. Pan doktor si během návštěvy nejen vyposlechl mé životní pohybové a hubnoucí story, ale aby získal maximum informací o mém zdravotním stavu, udělal mi. Za poslední dva měsíce se začal více hýbat, lépe se stravovat a už se mu podařilo vylepšit formu. Facebook gives people the power to. Le représentant de bob švarc de la série populaire ordinace v růže zahrad 2 s'est battu pour le surpoids pendant de nombreuses années et. Představitel boba švarce z ordinace spojil síly s fitness trenérem, který stojí za proměnami herečky ivy pazderkové (41) a zpěváka václava noida bárty (40). Věnuje se i dabingovému herectví a rozhlasovému moderování.